Phonedorlat blog

<< 1 2 3 4 >>

Jó az öreg a háznál: Samsung Tab A (2016)

 

Modern világunkban ami nem új, az már elavultnak számít, pedig a használati értéket és árát is figyelembe véve remek vétel lehet egy előző típusú Samsung tablet.

 

Szelfibot nélkül lehet élni, de minek?

 

Néhány évvel ezelőtt úgy néztünk a szelfibotot használó japánokra, mint borjú az újkapura, manapság viszont teljesen elterjedt a használatuk, főleg a fiatalok körében.

 

Az LG rájött, hogy az üzemidő növelésével új vásárlókat lehet toborozni

 

Az öreg kontinensre minden bizonnyal X Power 2 néven érkezik majd a nemrég bemutatott 5,5 colos okostelefon, melybe 4500 mAh-s akksit pakoltak.

 

Hasznos alkalmazások, amelyeket minden okostelefon tulajdonosnak érdemes letöltenie

 

Ha már a neve is okostelefon, érdemes kihasználnunk. Ne csak játékokat töltsünk le készülékünkre, hanem azokat az (ingyenes) alkalmazásokat is, amelyek könnyebbé teszik életünket.

 

Okosan frissítette a Samsung a középkategóriás okostelefonjait

 

A Samsung Galaxy A3 és A5 korábban is remek készülék volt, 2017-ben azonban modellfrissítésen estek át és újult erővel küzdenek a vevők kegyeiért a telített piacon.

 

Néhány hasznos trükk, melyekkel optimalizálhatjuk okostelefonunk sebességét

 

Az okostelefonok operációs rendszerét ugyanúgy karban kell tartani, mint a számítógépen a Windowst. Ellenkező esetben bosszantó módon belassulhat, lefagyhat.

 

Kemény feladat vár a HTC új csúcsmobiljára, az U 11-re

 

Finoman szólva nem most éli fénykorát a HTC, mely az utóbbi években súlyos veszteségeket könyvelt el. Idén már több típust megújítottak és hamarosan jön az új zászlóshajó.

 

Brutális fejlődésen mentek keresztül az okostelefonok kijelzői

 

Kevesen emlékeznek rá, de az első „okostelefon” az 1994-ben kiadott IBM Simon volt, melynek még monokróm LCD-kijelzője volt. Most már ott tartunk, hogy a 4K felbontás sem számít különlegesnek, és hamarosan elterjednek a hajlítgatható képernyők.

 

A Sony pont azt rakta bele az XA1-be, amit kellett

 

A Sony új középkategóriás készüléke „csak” 720p-s kijelzőt kapott, azonban kiváló kamerája van, és a kinézete is a prémium termékeket idézi.

 

A hegycsúcsok alatt is van élet, nem is akármilyen! Lenovo K6

 

A K6-ot tavaly szeptemberben mutatta be a kínai gyártó, és bár középkategóriás termékről van szó, ha nincsenek különleges igényeink, remek partner lehet az 5 colos kijelzővel szerelt mobil.

 

<< 1 2 3 4 >>