Kizöldült a VIP Phone

 

A klímaváltozás és annak hatásainak mérséklése korunk egyik legnagyobb problémája, amit Rodriguez Dávid, a VIP Holding cégcsoport vezetője sem gondol másképp. Ahhoz, hogy egy vállalat környezettudatos legyen, először egy vezetői szemléletváltásra van szükség. A VIP Phone, mint a cégcsoport tagja, kiemelten fontosnak tartja a környezettudatos működést, pontosan ezért döntöttünk úgy, hogy csatlakozunk a ZeroCO2 Programhoz.

 

 

ZeroCO2 partnere lett a VIP-Phone!


„Mindennapos működésünk számos károsanyag-kibocsátással jár, mellyel Földünk éghajlatára hatással vagyunk. A légkörbe jutó üvegházhatású gázok a globális felmelegedés mozgatórugói, amit csakis közösen tudunk megfékezni. Nem ülhettünk ölbe tett kézzel, cselekednünk kellett. Elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés iránt. Szerettünk volna egy olyan lépést tenni környezetünkért, amellyel kompenzálhatjuk környezetterhelésünket.
Vállaltunkat mindig is foglalkoztatták a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos kérdések, gyermekintézményeket, betegellátással foglalkozó szervezeteket is támogatunk. Ennek fontosságát az alkalmazottak felé is kommunikáljuk. Cégünk környezettudatos szemlélete egy újabb lépcsőfok az értékek melletti elkötelezettségünkben.” – mondta Rodriguez Dávid, a VIP Holding vezetője.
Számunkra is nélkülözhetetlen, hogy vállalatunk mindennapi tevékenysége, működése klímabarát módon történjen. A ZeroCO2 Programhoz való csatlakozással ellentételeztük cégünk károsanyag-kibocsátását, azaz karbonlábnyomát, és egyúttal zöld projekteket (szél-, víz-, napenergia projektek stb.) is támogattunk, pontosan oly mértékben, mint amekkora vállalatunk környezetre gyakorolt negatív hatása. Így nemcsak helyi szinten, de globálisan is pozitívan hatottunk a környezetre. Ezzel jogosultak lettünk a ZeroCO2 védjegy használatára, ami látványosan megkülönbözteti cégünket a piac többi szereplőjétől, hiszen ez nemcsak azt mutatja, hogy felelősségteljesen gondolkodunk, hanem, hogy tudatosan cselekszünk a fenntartható fejlődés érdekében. A védjegy ügyfeleink számára garantálja, hogy környezettudatos céggel kerülnek kapcsolatba, ezáltal ők is hozzájárulhatnak környezetük védelméhez és a klímaváltozás megfékezéséhez.

 

ZeroCO2 partnere lett a VIP-Phone!

 

Manapság egyre több olyan ügyféllel találkozunk, akik a zöld cégeket részesítik előnyben. Sőt, többen - a mai kor kihívásainak megfelelően - ők maguk is kizöldítették vállalkozásaikat. Azzal, hogy cégünk környezettudatossá vált, reméljük, hogy még több magánszemélyt és vállalkozást tudhatunk törzsügyfeleink között. Bízunk benne, hogy környezettudatos elköteleződésünk megerősíti a már meglévő üzleti kapcsolatokat is, és példánk egyre több követőre talál. GSM boltunk mindig rendelkezésedre áll, kérdezz bármikor-bármit!


A tiszta és élhető jövő mindannyiunk érdeke, tegyünk közösen érte!