Vásárlási információk


Céginformációk

Urban Phone Kft.

Cím: 2161 Csomád, Kossuth Lajos utca 79.

Adószám: 25553512-2-13

Tel: +3620-922-3333

Cégjegyzékszám: 01-09-281860

Közösségi adószám: HU24698627

 

A rendelések menete


Webáruházunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít számodra, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhatsz az áruházban. Lehetőség van részletes keresésére, valamint szűrőkkel csökkenthető a találatok száma. A kereső segítségével elegendő egy adott típusra keresni, a találatok között szerepelni fognak a kompatibilis termékek is!

Az áruházban található termékekről részletes leírást olvashatsz a termékoldalon. A kosár jelre kattintva a kiválasztott terméket a kosárba helyezheted, melynek tartalmát módosíthatod, illetve törölheted az adott tételt. A megrendelés folytatásához, először meg kell adnod a szükségeses információkat, például kapcsolattartó adatai, szállítási és számlázási adatok, majd kattints a „Megrendelem most" gomba. Fontos tudnod, hogy a weboldalunk nem a raktáron lévő, hanem a külső készletekről rendelhető terméketet mutatja! 

 A későbbi kényelmed érdekében áruházunkban regisztrálhatod magad, így később e-mail címed és jelszavad megadása után azonnal folytathatod a vásárlást, nem kell újra megadnod adataid. Sikeres belépést követően, megjelenik a kilépés gomb, mely segítségével elhagyhatod az áruházat. A megrendelés feldolgozásáról és állapotáról e-mailben és/vagy telefonon értesítünk.

 

A termék átvétele

 

»  Szállítás Magyarország területén
   
   0 - 29 999 Ft közötti vásárlás esetén   1000 Ft
   30 000 Ft -tól   Ingyenes!
»  Személyes átvétel
  Ingyenes!

 

Kérjük, hogy kiszállításnál az átvett csomagot még a futár jelenlétében ellenőrizd! A rendelt készülék vagy kiegészítő esztétikai állapotára vonatkozó reklamációt (pl: úgy kapod meg a csomagot, hogy a készülék kijelzője be van törve) kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a sérülés ténye még a futár jelenlétében kerül rögzítésre!

 

A futárszolgálat csak a vásárlásnál vagy legkésőbb a feladás pillanatában rögzített szállítási címre tudja kézbesíteni a csomagot! Sok esetben előfordul, hogy épp nem tartózkodik senki a kézbesítési címen, ilyenkor a futár nem tudja például másik városba utánad szállítani a csomagodat, mert azt már csak egy másik tranzittal lehetséges. Kérjük ezért ha van rá lehetőséged, olyan átvételi pontot jelölj meg a rendelés leadásánál, ahol akár egész nap kézbesíthető a terméked!

Ha a csomagodat utánvéttel rendelted, akkor a futárnál csak készpénzzel fogsz tudni fizetni! A kiszállítások hétköznap 7:00 és 18:00 között zajlanak! Ünnepek, ballagások, országos kedvezménynapok (Glamour napok, Black Friday, stb...) idején a megnövekedett csomagszámok miatt akár az esti órákban (kb. 20:00-ig) is várhatod a csomagodat! Ebben az időszakban a vállalt kiszállítási idő 3 munkanap is lehet, kérjük ezt a rendelésed leadása előtt vedd figyelembe!

A feladásról mi mindenképpen értesítünk! Ha a futárszolgálatnál szeretnél érdeklődni a kiszállításról, akkor előbb írj nekünk az info@vip-phone.hu címre, hogy megadhassuk a fuvarlevélszámot, amire majd hivatkozhatsz a diszpécsernél.

 


Lehetséges fizetési módok

  • Készpénz (személyes átvételnél)
  • Előre utalás
  • Utánvét (készpénz)
  • Online bankkártyás fizetés kizárólag webshop megrendelés esetén (a raktáron lévő termékeket a tranzakció zárásáig nem tudjuk átadni, a rendelés általában a fizetést követő munkanapon vehető át leghamarabb!)

 

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelésed az áruházon keresztül eljuttatod a kereskedőhöz. Megrendelésed általában akkor lép életbe, ha online megrendelésed e-mail-ben és/vagy telefonon visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata levél nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással, csupán a rendelés tényét nyugtázza! A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmed, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások és képek csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérünk látogass el a termék gyártójának weboldalára.

 

Áraink az új termékek esetén a 27% áfát tartalmazzák és forintban értendők!
A weboldalon feltüntetett árak kizárólag háztartási mennyiségre vonatkoznak!