Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Paraméterek

Dual SIM Sim + eSIM
Kijelző Méret 6.1"
Rendszermemória (RAM) 6GB
Kamera minőség Csúcskategória
Akkumulátor kapacitása 3200mAh

Adatlap-miert-valasszon

Apple iPhone 14 Pro 128GB Lila gyártói garanciás kártyafüggetlen mobiltelefon

Ár:
456.990 Ft (359.835 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Apple
Cikkszám: 564561120
Raktárkészlet 1: 30-60 nap a raktárra érkezés
Szállítási díj: 1.490 Ft
Belső memória választás:
Szín választás:

Miért válassz bennünket?

A készülék dobozában csak type-c / lightning adatkábel található!
Headsetet és hálózati töltőfejet a gyártó már nem ad, igény esetén válasszon kínálatunkból.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Leírás

Apple iPhone 14 Pro Okostelefon és kompatibilis tartozék, Apple iPhone 14 Pro 128GB Lila gyártói garanciás kártyafüggetlen mobiltelefon
- Vásárolj hozzá üvegfóliát és díjmentesen felrakjuk!


 


Csodás új interaktív felület az iPhone-on. Egy jelentős új funkció a biztonságodért, mely akár életet is menthet. Észbontó képfelbontás az innovatív 48 megapixeles kamerával. És mindezt a legjobb okostelefonchipünk hajtja.

Új arcát mutatja az iPhone

Bemutatjuk a Dynamic Islandet, egy újabb Apple-innovációt, ami hardver és szoftver – illetve a kettő együttműködése. Dinamikus felületén rengeteg mindent kezelhetsz, például a zenelejátszást, a FaceTime-ot, vagy követheted a sporteredményeket is, és közben nem kell megszakítanod, amit csinálsz.

Üdvözlünk az ezerarcú, zsonglőrként multitaskingoló, figyelemfelkeltő, játékszabályokat újraíró iPhone világában.

A Dynamic Island elképesztően praktikus, és öröm használni. Egyetlen dinamikus szigeten jeleníti meg a különféle appok értesítéseit, a figyelmeztetéseket és más tevékenységeket. Az iOS 16 rendszerszinten integrált eleme, és sokféle appal használhatod, így azonnal elérhető, amire épp szükséged van.

Az aktuális infó tágabb nézetben bukkan fel, hogy le ne maradj róla, ha például gólt szerez a kedvenc csapatod – utána pedig a sziget összeszűkül az eredeti méretére. Tartsd hosszan lenyomva, ha a zenelejátszást szeretnéd vezérelni, szemmel tartanád az időzítőt vagy a Térképekkel navigálva megnéznéd a következő elágazást, miközben csetelsz a barátaiddal. Egyszerű. Intuitív. Élmény használni.Sorozatos innovációk eredménye.

Az Apple lépten-nyomon technológiai áttöréseket ér el, mert egyedülálló módon egymáshoz tervezi a hardvert, a szoftvert és a chipet.

31%-kal kisebb TrueDepth kamerarendszer – több kijelzőfelület és sokoldalúbb tudás.

Áttervezett közelítésérzékelő – mostantól a kijelző mögül észleli a fényt, így további helyet szabadít fel.

Fejlett algoritmusok a kijelzőhöz – hogy a Dynamic Island a teljes felületén reagáljon az érintésre, lenyomva tartásra és csúsztatásra.

Látványos, folyékonyan változó animációk, melyeket az Apple chip erejével működő hardveres és szoftveres élsimítás tesz lehetővé.Mindig bekapcsolt kijelző. Mindig készen áll.

Bármikor rápillanthatsz a zárolási képernyő tartalmára, mostantól koppintanod sem kell az infókért. Amikor a zsebedben vagy kijelzővel lefelé van az iPhone-od, akkor a képernyője elsötétül, hogy tovább bírja az aksi.


 

A te képed, betűtípusod és widget­jeid. A te iPhone-od.

Az iOS 16-ban rengeteg új lehetőséged van, hogy személyre szabd a zárolási képernyőt. Feldobhatod egy fotóval, hozzáadva egy új réteget. Követheted rajta a tevékenységgyűrűidet, és láthatod kedvenc appjaid aktuális értesítéseit.
Kétszer nagyobb fényerejű kijelző napsütésben.

Amikor hét ágra süt a nap, a Super Retina XDR-kijelző akár 2000 nites szabadtéri csúcsfényerőre képes. Ez a korábbi maximum kétszerese – jelenleg a legnagyobb érték okostelefonon. Így szembetűnő a szöveg a képernyőn.

A fotók és a HDR-videók is látványosabbak: az iPhone akár 1600 nites csúcsfényerejével utoléri a Pro Display XDR-t. Minden eddiginél élethűbb a kép, akár a kedvenc filmjeidet, tévéműsoraidat vagy a saját iPhone-os videofelvételeidet játszod le.

A ProMotion technológia változó frissítési gyakoriságot tesz lehetővé másodpercenként 10 és 120 frissítés között. Amikor kiemelkedő grafikai teljesítményre van szükség, egyenletesen, intelligensen növeli a frissítési frekvenciát, máskor viszont csökkenti, hogy spóroljon az aksival. Hív a játék, gamerek.
 

Az Ütközésészlelés funkció segélyhívást indít helyetted, amikor te nem tudsz.

Az iPhone 14 Pro képes érzékelni, ha súlyos autóbaleset ért, és segélyhívást indítani a 112-es számra, valamint értesítést küldeni a vészhelyzeti kontaktjaidnak.

Így képes érzékelni, hallani és mérni egy ütközést az iPhone.

Hirtelen sebességváltozás

Az iPhone új, magas méréshatárú gyorsulásmérője akár 256 g-ig képes érzékelni az extrém gyorsulást és lassulást.

Váratlan irányváltások

Egy nagy dinamikatartományú giroszkóp folyamatosan figyeli az autó helyzetében bekövetkező drasztikus változásokat.

Laboratóriumi töréstesztek

A fejlett mozgáselemző algoritmusokat frontális, hátsó, oldalirányú és borulásos töréstesztek elvégzésével fejlesztettük ki.

Légnyomásváltozás az utastérben

A barométer képes érzékelni a légzsákok kioldásával járó légnyomásváltozást.

Erős ütközéshangok

Vezetés közben a mikrofon azonosítja az ütközésre jellemző extrém hangos zajokat. Adataid védelme érdekében a hangfeldolgozás helyben, az iPhone-odon történik.

Valós balesetekből származó adatok

Az ütközésészlelés működését valós balesetek nyilvános adatait felhasználva tettük a lehető legpontosabbá.

 

Fergeteges fejlesztések. Bemutatjuk a vadonatúj 48 megapixeles fő kamerát fejlett quad pixel érzékelővel.

Akár négyszeres felbontás. A képkivágások is káprázatosak.

Az iPhone 14 Pro a fényképezés új szintjére lépett 48 megapixeles képeivel: négyszeres felbontás ProRAW formátumban – észbontó részletgazdagság még a képkivágásokon is.

A fő kamera quad pixel érzékelője alkalmazkodik ahhoz, amit éppen fotózol, hogy 48 megapixeles felbontásban a legjobb eredményt érje el.
A fotók többségénél a fénygyűjtésre optimalizálás a legcélszerűbb. Az új érzékelő ezért nagyobb képpontokba – quad pixelekbe – csoportosítja négyesével a képpontokat, így négyszer több fényt tud gyűjteni, látványosan javítva a praktikus 12 megapixeles méret képminőségét.

Van, amikor jobb a részletességre optimalizálni egy felvételt. Ezekben az esetekben az érzékelő minden egyes képpontot külön felhasznál, amivel kreatívabb fotózási és szerkesztési lehetőségeknek ad teret a profi munkafolyamatokban.

A részletesség és rugalmasság tökéletes kombinálásához fényképezz ProRAW formátumban, 48 megapixeles felbontással.

Az új gépi tanulási modell élesebb és kevésbé képzajos képekkel gondoskodik a páratlan részletgazdagságról, így még a kivágásaid is káprázatosan nagy felbontásúak lehetnek. Korlátlan kreatív szabadság a zsebedben. 

Sokoldalúság a képeidben.

Az új Pro kamerarendszer kétszeres optikai minőségű telefotóval bővíti a zoomtartományt, így rengeteg képkomponálási lehetőséget ad. Alkoss kereteznivaló képeket.

A quad pixel érzékelő jóvoltából túlléphettünk a három fix objektív ráközelítési lehetőségein, és egy kétszeres nagyítású telefotót is létrehozhattunk. Így a nagyítási lehetőségek sora kibővült: 0,5x, 1x, 2x és 3x.

Az új telefotó a quad pixel érzékelő középső 12 megapixelét felhasználva, digitális zoom használata nélkül készít teljes felbontású fotókat és 4K-s videókat.

Portré és Timelapse módban, illetve panorámaképeknél is működik – így egy koppintással káprázatos közeliket készíthetsz, akár fényképezel, akár filmezel.

Sokkal részletgazdagabb fotók. Sokkal gyengébb fénynél is.

A félhomályban történő fotózás tökéletesítését nagyobb érzékelők alkalmazásával kezdtük, amelyek sokkal több fényt képesek befogadni.

Ehhez adtuk hozzá korszakalkotó új képfeldolgozási rendszerünket, a Photonic Engine-t. A Photonic Engine lehetővé teszi, hogy a folyamat során a tömörítetlen képeken az eddiginél korábban működésbe lépjen a Deep Fusion technológia, amely több exponálásból válogatja össze egyetlen bámulatos képbe a legjobb képpontokat.

Ez a módszer sokkal több adatot őriz meg, így minden eddiginél gyengébb fény mellett is lehetővé teszi élénkebb, élethűbb színek és csodálatosan részletes textúrák megörökítését.

Az új adaptív True Tone vaku a kép fókusztávolságához állítja be a kilenc LED használati mintázatát és intenzitását, így mindig a legelőnyösebb megvilágításban jelenhet meg, amit fotózol. 

24. Lélegzetelállító. Képkocka. Másodpercenként.

Filmszerű módban már a filmipar által használt 4K HDR-ben, 24 fps-sel készíthetsz felvételeket. Akár kezdhetsz castingolni.

Mostantól gond nélkül összevághatod a felvételeidet más profi 4K-s, 24 vagy 30 kép­kocka/s sebességű video­felvételekkel. Még a mélységeffektet is szerkesztheted a rögzítés után.

Rázkódik a felvétel? Stabilizáld filmezés közben.

Akár terepjáróból forgatsz, akár futva filmezel, próbáld ki az Akció módot, amivel stabilizátor nélkül is rázkódásmentes felvételeket készíthetsz. Vegyél fel, szerkessz, nézz és ossz meg ProRes vagy Dolby Vision HDR formátumú videókat.

 Az agytröszt mindezek mögött. Megérkezett a legjobb okostelefonchipünk, az A16 Bionic.

Csaknem 16 milliárd tranzisztor - a piacvezető sebességért és hatékonyságért

Gyorsabb 6 magos CPU - a komoly feladatok zökkenőmentes és hatékony kezeléséhez

A Neural Engine közel 17 billió műveletet végez másodpercenként, így képes a fényképeidet tökéletesíteni, képpontonként elemezve őket

Az 5 magos GPU 50%-kal nagyobb memória-sávszélessége komplex grafikai megoldásokat tesz lehetővé a legújabb mobilos játékokban

Fejlett ISP működteti a kreatív rugalmasságot adó quad pixel érzékelőt

Energiahatékony teljesítmény, hogy az A16 Bionic chip tovább bírja a döbbenetes tempót

Az akkumulátor lazán bírja egész nap.

Az iPhone 14 Pro a sok-sok új képesség mellett is elképesztő egész napos aksiidővel működik. 

MEGJELENÉS DÁTUMA:  2022, Szeptember 16.
HÁLÓZAT:
TECHNOLÓGIA: GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
GYORSASÁG: HSPA, LTE-A, 5G, EV-DO Rev.A 3.1 Mbps
KÉSZÜLÉKHÁZ:
MÉRETEK: 147.5 x 71.5 x 7.9 mm (5.81 x 2.81 x 0.31 in)
SÚLY:

206 g
FELÉPÍTÉS: Glass front (Corning-made glass), glass back (Corning-made glass), stainless steel frame
SIM: Dual SIM (Nano-SIM és eSIM) - International
EXTRA: IP68 por és korlátozott vízállóság (max 6m és 30 perc) Apple Pay (Visa, MasterCard, AMEX certified) fizetési módok
KIJELZŐ:
TÍPUSA: LTPO Super Retina XDR OLED, 120Hz, HDR10, Dolby Vision, 1000 nits (typ), 2000 nits (HBM)
MÉRETE: 6.1 inches, 91.7 cm2 (~87.0% screen-to-body ratio)
FELBONTÁS: 1179 x 2556 pixels, 19.5:9 ratio (~460 ppi density)
VÉDELEM: Ceramic Shield glass Always-On display

PLATFORM:
OS: iOS 16, upgradable to iOS 16.1
CHIPSET: Apple A16 Bionic (4 nm)
PROCESSZOR (CPU): Hexa-core (2x3.46 GHz Everest + 4x2.02 GHz Sawtooth)
GRAFIKAI PROCESSZOR: (GPU): Apple GPU (5-core graphics)
MEMÓRIA:
MEMÓRIAKÁRTYA FOGLALAT: Nincs
BELSŐ MEMÓRIA EGYSÉGEK: 128GB 6GB RAM, 256GB 6GB RAM, 512GB 6GB RAM, 1TB 6GB RAM NVMe
FŐ KAMERA:
LENCSÉK: 48 MP, f/1.8, 24mm (wide), 1/1.28", 1.22µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS 12 MP, f/2.8, 77mm (telephoto), 1/3.5", PDAF, OIS, 3x optical zoom 12 MP, f/2.2, 13mm, 120˚ (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF TOF 3D LiDAR scanner (depth)
JELLEMZŐK: Dual-LED dual-tone flash, HDR (photo/panorama)
VIDEO: 4K@24/25/30/60fps, 1080p@25/30/60/120/240fps, 10-bit HDR, Dolby Vision HDR (up to 60fps), ProRes, Cinematic mode (4K@24/30fps), stereo sound rec..
SELFIE-KAMERA:
LENCSÉK:

12 MP, f/1.9, 23mm (wide), 1/3.6", PDAF, OIS (unconfirmed) SL 3D, (depth/biometrics sensor)

JELLEMZŐK: HDR, Cinematic mode (4K@24/30fps)
VIDEO: 4K@24/25/30/60fps, 1080p@25/30/60/120fps, gyro-EIS
HANG:
HANGSZÓRÓ:
Yes, with stereo speakers
3.5MM JACK: Nincs
DAC: -
KAPCSOLAT:
WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, hotspot
BLUETOOTH:
5.3, A2DP, LE
GPS: GPS (L1+L5), GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS
NFC: Van
RADIO: Nincs
USB: Lightning, USB 2.0
JELLEMZŐK:
ÉRZÉKELŐK: Face ID, accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer Ultra Wideband (UWB) support Emergency SOS via satellite (SMS sending/receiving - csak USA)
AKKUMULÁTOR:
TÍPUS: Li-Ion 3200 mAh, non-removable (12.38 Wh)
TÖLTÉS: Li-Ion 3200 mAh, non-removable (12.38 Wh)Wired, PD2.0, 50% in 30 min (advertised) 15W wireless (MagSafe) 7.5W wireless (Qi)
A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a gyártó esetenként előzetes jelzés nélkül eltérhet ezektől. Emiatt az adatok pontosságára felelősséget nem tudunk vállalni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!