Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Adatlap-miert-valasszon

APPLE TV / HDMI adapter kábel (HDMI-DV/lightning 8pin - lightning 8pin) FEHÉR

Ár:
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Apple
Cikkszám: 33689
Szállítási díj: 1.990 Ft
Nélkülözhetetlen kiegészítők. Tedd ezt is a kosárba!
ivanky-hdmi-hdmi-20-kabel-4k60hz-3m-fekete-1196379 IVANKY HDMI-HDMI 2.0 KÁBEL, 4K@60HZ, 3M, FEKETE
2.990 Ft

Leírás

HDMI kábelek, APPLE TV / HDMI adapter kábel (HDMI-DV/lightning 8pin - lightning 8pin) FEHÉR
Termékleírás:


Az iPad vagy iPad mini kijelzőjén megjelenő tartalmat szélesvásznú tévéden, videokivetítő képernyőjén vagy más, HDMI-kompatibilis kijelzőn is megjelenítheted.

Most jóval nagyobb képenyőn, HDTV-n is megmutathatod a Retina kijelzős iPad, az iPad mini, az iPhone 5 és az ötödik generációs iPod touch kijelzőjén megjelenített összes diát, filmet, fényképet és egyéb tartalmat.

A Lightning–digitális AV-adapter a Retina kijelzős iPad, iPad mini vagy iPhone 5 kijelzőjén látható tartalom pontos mását helyezi ki a többek által egyszerre élvezhető széles képernyős tévére, videoprojektor-vászonra vagy más, HDMI-kompatibilis kijelzőeszközre. A Lightning–digitális AV-adapter a Retina kijelzős iPad, az iPad mini, iPhone 5 és ötödik generációs iPod touch készülékekkel videokimenetként is működik.

A Lightning–digitális AV-adapter használatával akár 1080p HD-felbontásig tükrözheted a Retina kijelzős iPad, az iPad mini, az iPhone 5 és az ötödik generációs iPod touch kijelzőjének tartalmát – az alkalmazásokat, prezentációkat, webhelyeket és más tartalmat – a HDTV készülékekre és a HDMI-kompatibilis kijelzőkre. (A filmeket legfeljebb 720p felbontásban lehet lejátszani. )

Akár 720p felbontásban, nagy képernyőn nézheted a diavetítéseket és filmeket, ha Retina kijelzős iPad, iPad mini, iPhone 5 vagy ötödik generációs iPod touch készülékedet HDTV televízióhoz vagy HDMI-kompatibilis kijelzőeszközhöz csatlakoztatod.

A Lightning–digitális AV-adapter a digitális hangot is továbbítja a funkciót támogató kijelzőeszközökre.

A Lightning–digitális AV-adapter a Retina kijelzős iPad, iPad mini, iPhone 5 és ötödik generációs iPod touch készülékekhez a Lightning porton keresztül csatlakozik, a HDMI-kompatibilis kijelzőkkel pedig egy HDMI-kábellel kötheted össze. (A HDMI-kábel külön szerezhető be. )

A HDMI-adapterbe épített második Lightning csatlakozó akkor is lehetővé teszi a készülék töltését és szinkronizálását, amikor az éppen egy HDMI-kompatibilis kijelzőhöz van csatlakoztatva.


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!