Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Paraméterek

Akkumulátor kapacitása 245mAh
Kijelző Méret 1.57"
Belső memória választás: 32GB tárhely
Processzormagok száma 2 Mag
Rendszermemória (RAM) 1GB

Adatlap-miert-valasszon

Apple Watch SE 2022 GPS 40mm Alumínium Starlight, sport szíjjal, gyártói garanciás okosóra

Ár:
126.990 Ft (99.992 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 56743251
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Apple
Elérhetőség: 25-31 nap a raktárra érkezés
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szín választás:

Miért vásároljon nálunk?

Leírás

 Apple Watch, Apple Watch SE 2022 GPS 40mm Alumínium Starlight, sport szíjjal, gyártói garanciás okosóra
- Vásárolj hozzá üvegfóliát és díjmentesen felrakjuk!Megmutatja, mennyire megéri.

Három stílusos színben elérhető tok. Hatékony érzékelők, melyek hasznos információkkal szolgálnak, hogy egészség­tudatosabb és aktívabb életet élhess. Innovatív biztonsági funkciók. Kényelmes megoldások a kapcsolat­tartásra. Gyorsabb kétmagos processzor a nagyobb teljesítményért. Az Apple Watch SE telis-tele van funkciókkal, és minden eddiginél jobban megéri.

Környezettu­datos tervezés.

Az áttervezett hátlapot új gyártási eljárással állítottuk elő, amely több mint 80%‑kal kevesebb szén-dioxid-kibocsátást eredményez. Színben tökéletesen illeszkedik az óra­tok­hoz, amely 100%‑ban újra­hasznosított alu­míniumból készült.Úszkálhatsz az élményekben.

Az Apple Watch SE 50 méteres mélységig vízálló. Az uszo­dá­ban mérheted vele a rész­időidet és a sorozataidat. Nyílt vízen pedig rögzítheted az út­vonaladat, és még akkor is pontos mérő­számokat mutat, ha úszó­deszkát használsz. Akár csak pancsolsz, akár úszol vagy szörfözöl, nem árt neki a víz.

Több mérőszám. Több motiváció.

A tevékenység­gyűrűkkel aktív és motivált maradhatsz. A tovább­fejlesztett Edzés appal pedig úgy mozoghatsz, ahogy még soha. Kipróbálhatsz testre szabható edzéseket, és olyan sokoldalú fitnesz­mérőszámokat is használhatsz mint a Pulzuszónák, Lépéshossz, Talajérintési idő vagy Vertikális oszcilláció.

Egy biztonsági funkció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged.

Az Apple Watch SE mostantól képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér. Az Ütközés­észlelés funkció ilyenkor automatikusan segély­hívást indít, megosztja a diszpécserrel a tartóz­kodási helyed, és a vészhely­zeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért. Az Apple Watch az ütközés­észleléshez egy tovább­fejlesztett, három­tengelyű giroszkóp hatékonyságát egy új gyorsulás­mérővel kombinálja, mely bármely más okos­óráénál nagyobb dinamika­tartománnyal működik. Emellett mikrofont, barométert, GPS‑t, valamint egy fejlett szenzor­fúziós algo­ritmust is használ, amelyhez több mint 1 millió órányi, valós balesetekből származó adatot gyűj-töttek össze, hogy képes legyen észlelni, ha súlyos autóbaleset ér.Figyel a szíved egészségére.

A Pulzusszám appban bármikor ellenőrizheted a pulzusodat. Az órád értesít, ha kiugróan alacsony vagy magas a pulzu­sod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

Kiegyensúlyozottan a Tudatosság appal.

A Tudatosság app segít csök­kenteni a stresszt, jobban jelen lenni a minden­napokban, és mentálisan felkészülni az új kihívásokra. Nyugtató légző­gyakorlatokat végezhetsz vele, a befelé figyelést pedig rövid, gondolat­ébresztő témával ösztönzi.

Tudj meg többet csukott szemmel.

Az Alvás appal nemcsak azt követheted, hogyan alszol, de az iPhone-oddal együtt­működve következetes időrendet és állandó esti rutint is segít kialakítani, hogy elérhesd a kitűzött alvási céljaidat. Nézd vissza, hogy mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel. A trend­jeid­ből láthatod, mennyire követ­keze­te­sen sikerül teljesítened a céljaidat. Épp csak a bárányokat nem számolja helyetted.

Mindenhez közel lehetsz, ami fontos.

Felveheted a telefont az erdő közepén, és a tópartról is küldhetsz üzeneteket. Egy pillanat alatt átláthatod az ér­te­sítéseidet, az Apple Payjel pedig szinte bármit kifizethetsz az órád­dal. A mobil­hálózatos változat rengeteg lehetősé­get kínál – akkor is, ha épp nincs nálad a telefonod.

Alakítsd kedvedre appokkal.

Az App Store-ban elérhető több tíz­ezer alkalmazással kibővítheted az órád tudását. Akár a tenisz­játékodon erősítenél, akár bringázáshoz vagy tömeg­közlekedés­hez használnád, szinte bármihez akad egy app. Ráadásul számos kedvenc iPhone-alkalmazásod Apple Watchra tervezett változatát is megtalálhatod.

Zenék, podcastok és hangos­könyvek az órádon. Jól hangzik.

Párosítsd az Apple Watchod az AirPodsoddal, ha zenés motivációra vágysz – az Apple Music több millió számával mindig lesz miből erőt meríteni. Vagy hallgat­hatsz hangos­könyveket, és kedvenc podcast­jaid legújabb epizód­jai­ban is elmerülhetsz. Így bőven akad lelkesítő tartalom az edzéseidhez, a szabad­nap­jaidon pedig lesz, ami kikapcsol.

Friss stílus egy mozdulattal.

Az Apple Watchot úgy ter­vez­tük meg, hogy egy pillanat alatt lecserélhesd rajta a szíjat. Rengeteg különböző stílus és szín között nézelőd­hetsz, és még Nike szíjakat is választ­hatsz. Így villám­gyorsan változtathatsz az órád megjelenésén.

Számlapok számtalan változatban.

Válogass a több tucat Apple által tervezett és az új Nike szám­lapok között. Tedd őket egyedivé az igényeidre szabott kompli­kációkkal, színekkel és stílu­sokkal, és ha szeretnéd, oszd meg e‑mailben vagy üzenetben a barátaiddal és a család­tagjaiddal.
Több is van még.


Tárca.


Tárold itt a beszálló­kártyáidat, a mozi­jegyeidet és a hűség­kártyáidat, hogy mindig nálad legyenek.

Készülékek, tárgyak, emberek – találd meg mindet.

Az Apple Watchoddal megkeresheted az eszközeidet, sőt akkor is megpingel, ha ottfelejted valahol az iPhone‑odat. Meg­nézheted, merre járnak a barátaid, vagy hol van az AirTaged. Mindezt az órádról.

Zaj.

A Zaj app tudatja veled, ha annyira erős körülötted a zaj, hogy az már káros lehet a hallásodra.

Cikluskövetés.

Jegyezd fel egy koppin­tással a menstruációd adatait, a külön­böző tüneteket, például a görcsö­ket, és figyeld a következő termékenységi ablakod előrejelzését.

Otthon.

Az óráddal a világítást, a ter­mosz­tátot és a garázs­kaput is vezérel­heted, sőt a biztonsági kamerához is hozzáférhetsz, hogy lásd, ki áll az ajtó előtt.

Kamera-távirányító.

Az Apple Watchot az iPhone‑od kamerájának kereső­je­ként is használhatod. Láthatod rajta a kép elő­nézetét, időzítőt állíthatsz be, vagy azonnal lőhetsz is egy képet.

Térképek.

Találj meg helyeket, és hasz­náld a Térképek részletes navi­gá­cióját az órádon is. Akár azt is beállíthatod, hogy az Apple Watch finom rezgéssel jelezze, amikor kanya­rodnod kell.

Gyógyszerek.

A Gyógyszerek app diszkréten emlékeztet a gyógyszer­szedésre, amit kényelmesen és gyorsan naplózhatsz is.

Környezet­védelem

Termékeink környezeti lábnyomáért teljes életciklusukat tekintve felelősséget vállalunk. Célunk, hogy egy nap csakis újra­hasznosított és fenn­tartható anyagokból készítsük az összes termékünket és csomagolásunkat. Az Apple Watch számos jellemzője szolgálja a környezeti hatások csökkentését.


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!