Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Caterpillar telefon | CAT telefon

Rendezés:
Nézet:

Caterpillar telefon | CAT telefon

A Caterpillar telefonok hatalmas strapabírással rendelkeznek, mondhatni, hogy szinte bármit túlélnek. 2012 óta vannak jelen a mobiltelefonok piacán és kifejezetten úgy lettek megalkotva, hogy azokban a helyzetekben, amit egy szimpla okostelefon nem bírna ki, a Caterpillar telefon gond nélkül, sérülésmentesen túléljen. Gondoljunk csak egy építkezésre, ahol rengeteg a por és törmelék, ha a telefon nincs a megfelelő védelemmel ellátva, elegendő egy kis mennyiségű homok ahhoz, hogy tönkre menjen.

De többen is jártak már úgy a hétköznapokban, hogy véletlenül sérülés érte mobiljukat, és már dobhatták is ki a kukába, mivel a javíttatás többe került volna, mint egy teljesen újonnan vásárolt példány. Ezért nem csak kizárólag azoknak ajánljuk ezeket a típusúakat, akik a telefon számára veszélyes környezetben dolgoznak vagy űzik hobbijukat, hanem bárkinek, akik rendkívül ellenálló eszközre szeretnének szert tenni.

A CAT telefonok abszolút megbízhatóak, hiszen teljes védelmet nyújtanak a por, ütés és hő ellen. Annyira masszívak, hogy még egy nagyobb ütődés következtében sem tudnak megkarcolódni, vagyis erre nagyon kicsi az esély. Használatuk ideális a hétköznapokban, illetve kifejezetten alkalmasak ipari és egyéb munkakörnyezetbe, ahol veszélynek lehetnek kitéve.

Ha szeretnéd, hogy mobiltelefonod hosszú ideig hű társad maradjon, válassz CAT telefonjaink közül, amelyek mindegyike könnyen kezelhető, és minden szükséges felszereltséggel rendelkezik!