Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Használt mobiltelefon


Elindítjuk használt mobiltelefon felvásárlási programunkat, melynek keretében reális áron megvásároljuk az éves készülékcsere során feleslegessé vált jó állapotú használt mobiltelefon készülékeket!

Felvásárlási programunk egész évben folyamatosan elérhető! Készülékedről személyesen érdeklődhetsz.

 

"Tegyél egy próbát, ne a port törölgesd!"

 

Érdeklődj email-ben, vagy az alábbi telefonszámon: +36 70 366 80 68

Rendezés:
Nézet:

 

Hogyan válassz használt mobiltelefont?

A használt mobiltelefonokban rengetegen látnak fantáziát. Sokszor lényegesen kedvezőbb áron juthatsz ezekhez a készülékekhez, mint újonnan vásárolt változataikhoz. Szem előtt kell tartani azonban néhány fontos szempontot, amelyre a kiválasztáskor ügyelni kell. Ilyen például, hogy a használt mobiltelefon milyen állapotban van: ép-e a képernyője, meddig bírja az akkumulátora, volt-e beázás, esetleg törött-e már valamilyen alkatrésze.

Elindult használt mobiltelefon programunk, amelynek keretében felvásároljuk a jobb állapotú használt mobiltelefonokat, majd ezeket a legnagyobb körültekintéssel megvizsgáljuk. Kérdés esetén pedig készséggel segítünk Neked, hogy a te igényeidnek legmegfelelőbb megoldást választhasd.