Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Huawei telefon

Rendezés:
Nézet:

Mennyire jó választás egy Huawei telefon?

 

A Huawei a világ egyik legnagyobb telefon gyártója, és már több, mint 170 országban van jelen. Az innovációt már a kezdetek óta szem előtt tartják a mérnökök: 2016-ban például a második legtöbb szabadalmi igényt nyújtották be az Európai Szabadalmi Hivatal statisztikája alapján. Ráadásul bevételük jelentős részét, mintegy egytizedét fordítják kutatásra és fejlesztésre, ami kimagasló a mobiltelefon piacon.

 

Ugyanebben az évben Kínában a legjobb elektronikai márkának választották, fogyasztói vélemények alapján. Hazánkban 2005-ben kezdte meg működését a vállalat. Megállapításra került, hogy a Huawei termékeit és szolgáltatásait Magyarország lakosságának több, mint a fele használja.

 

2009-ben kezdtek el foglalkozni telefonokkal, 2016-ra pedig már 139 milliónál is többet adtak le belőlük. A vállalat már 2012-ben olyan telefonokat gyártott, amelyek inkább a felső kategóriát képezték. 2013-ban pedig a P6-os készülékekkel beléptek a csúcskategóriába. Hasonló sikereket hozott 2014-ben a P7, 2016-ban a P9, és a P9 Plus, 2017-ben pedig a P10, P10 Plus, amelyek szintén Leica dual kamerával lettek gazdagabbak. A cég folyamatos növekedést produkált a prémium kategóriás okostelefonok piacán, amely nagyban köszönhető az eladásoknak.

A készülékek rendkívül éles, szép képeket készítenek, ezt bizonyítja az is, hogy a P10-es szériát a legjobbnak választották 2017-ben a TIPA Awardson.

 

A Huawei folyamatosan törekszik az újításra, odafigyelnek a formatervezésre, termékstruktúrára, hogy minden igényt tökéletesen kielégítsenek. Nagy hangsúlyt fektetnek a kamera, videó, audio, csatlakozási képességek, akkumulátor élettartam fejlesztésére. Fontos számukra, hogy tökéletes felhasználói élményben részesüljenek vásárlóik.

 

A Huawei telefonok kiváló technológiát képviselnek, megbízhatóak, és kedvező áron kaphatóak.