Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Nokia telefon

Rendezés:
Nézet:


Miért válasszak Nokia telefont?

 


A hagyományos telefonok hőskorában a Nokia jelentette A mobiltelefont. Minőség és megbízhatóság jellemezte készülékeit, nem egy telefonjuk üzemel hibátlanul még a mai napig. Elévülhetetlen érdemeket szerzett a márka az okostelefonok elterjedésében is.Sokan várták joggal a cégtől, hogy az Android korszakban ismét olyan Nokia logós készüléket birtokolhassanak, melyek eleganciát és minőséget sugároznak.

 

A minimalista szoftvernek hála, menürendszere szinte alig tér el az eredeti android verziótól. Ez garantálja a villámgyors működést, és teszi lehetővé a rendszeres biztonsági és szoftverfrissítések érkezését. A nosztalgia rajongóknak az olyan ikonikus nevek felélesztésével kedveskedik a gyártó mint amilyen a Nokia 3310 vagy a Nokia Sirocco. Kamera fronton nem kisebb név segédkezik a felsőházban kiadott készülékeik fotós képességeinek tökéletesre csiszolásában, mint a Zeiss vállalat.

 

 

Belépő szintre ajánljuk: Nokia 2Nokia 3


Középkategóriás ajánlatunk: Nokia 5, Nokia 6

 

Felső kategóriás készülékeink: Nokia 8 64GB

 

 


Média megjelenésünk: 
Tech2.hu – Nokia 6 bemutató; Tech2.hu – Nokia 3 bemutató; Tech2.hu – Nokia 5 bemutató