Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Okosóra

 

 

Az okosóra első látszatra nem tűnhet másnak, mint egy hagyományos órának, azonban a motorháztető alatt rejlik a készülék lelke. Ezek az órák, a hagyományos társaikkal ellentétben, érintőképernyővel rendelkeznek, támogatják a telefonos applikációkat és meg tudnak jeleníti olyan információkat, melyeket alap esetben csak az okostelefonunkkal tudnánk megtenni. Sokan úgy gondolják, hogy a megfelelő okosóra helyettesíteni tudja az okostelefonokat. Számos gyártó kifejlesztette a saját kis óráját és a hónapok múlásával egyre több ember vásárolta meg a készülékeket. Rengetegen hordanak órát, így tökéletese ötlet, hogy kibővítsük az egyszerű idő mutató szerkezetet, egy minden igényt kielégítő szerkezettel és olyan funkciókat pakoljunk bele, melyeket szívesen használ mindenki. Megpróbálunk neked segíteni, hogy jobban el tudjál igazodni az okosórák tengerében.

Okosóra

Mikor kezdtek el divatba jönni?

A kifejezés, mint okosóra több, mint 20 éve létezik, de nagyobb figyelmet csak 2013 környékén kapott. Ma már számos neves gyártó rendelkezik okosóra kínálattal, de egy bizonyos cég nélkül valószínűleg ma nem lenne olyan népszerű ez a kifejezés. Ez a cég, pedig a Pebble, akik 2013-ban rekordösszegűnek számító támogatást kaptak a Kickstarteren, több, mint 20.000.000 dollárt!!! A támogatást követően kifejlesztették a Pebble Time nevezetű okosórát, ami E-ink kijelzővel rendelkezik és Androidos, illetve IOS készülékekkel is képes kapcsolatot létesíteni. A termékből több, mint 1.000.000 darabot adtak el és ezzel be is indult az okosórák piaca.

Mit is kell tudnia egy okosórának?

Mivel sokféle típus létezik már a piacon, így könnyű a saját stílusunknak megfelelő terméket választani. Nézzük meg, hogy milyen funkciókkal KELL rendelkeznie egy megfelelő okosórának.

Applikáció támogatás: Az okosórák egyik alapfunkciója, hogy olyan üzeneteket jelenít meg, melyeket a telefonunk képernyőjén is látnánk (sms, facebook üzenet, twitter értesítés stb…). Ezeken felül fontos, hogy azokat az applikációkat is támogassa az óra, amelyek a telefonunkon is megtalálható (ételrendelés, táblázatok, naptár stb.).

Megfelelő akkumulátor: Fontos, hogy az okosóra akkumulátora ne fél napot bírjon, mivel így nem nagyon tudná megkönnyíteni életünket. Próbáljunk olyan modellt választani, ami legalább 3-4 napig képes üzemelni újratöltés nélkül.

Hangfelismerés: A komolyabb készülékekben van olyan funkció, melyekkel beszéddel tudunk válaszolni a szöveges üzenetekre. Ez rendkívül kényelmes, mivel még a telefonunkat sem kell elővennünk a zsebünkből, vagy a táskánkból.

Egyéb extrák: Egyre több okosóra rendelkezik pulzusmérővel és egyéb funkciókkal, melyek kiválóak, ha egészségesebben szeretnénk élni életünket. Ha szeretünk futni, biciklizni, mozogni, akkor a fitnesz funkciók könnyedén ki tudják váltani a pulzusmérő órákat és egyéb fitnesz eszközöket.

Vásárolj okosórát a VIP-Phone-nál!

Az okosórák egyre jobban elterjednek a világon, ami hozzásegíti a fejlesztőket, hogy még jobb, gyorsabb és kényelmesebb órákat tervezzenek és gyártsanak. A VIP-Phone-nél számos okosórát megtalálsz, olyan nagy gyártóktól, mint az Apple, Samsung, Xiaomi és FitBit. Ha meguntad, hogy mindig elő kell venned a telefonodat, akkor tökéletes választás lehet számodra egy okosóra beszerzése!