Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Apple okosóra - Apple Watch

Rendezés:
Nézet:

Miért vásároljak Apple okosórát?

 

 

 

Az Apple márka szinte egyet jelent az innovációval, elég csak az Iphone vagy Ipad termékekre gondolni. Ha egy új területre merészkednek, azt biztosan érdemes komolyan venni, így az okosóráik piacvezető pozíciójában sincs semmi meglepő.


 

A siker titka az Apple ökoszisztéma, ahogy képes az óra a telefon és a számítógép együtt működni, egy rendszert alkotni, hívásokat információkat átirányítani attól függően, épp hol tartózkodunk, melyik eszközt használjuk. Sok népszerű alkalmazás saját applikációt kapott az Apple Watch-hoz, ráadásul a minőségi szenzorok és az adatok okos feldolgozásának hála, képes az eszköz akár – ahogy az a híradásokból kiderült - pulzussal összefüggő egészségügyi kockázatok jelzésére, vagy segélyhívás indítására az Iphone-on keresztül.

 

Ahogy minden Apple termékre, így a VIP-Phone-nál az Apple Watch-okra is 12 hónap gyártói garancia érvényes. Válaszd a stílusban hozzád illő szíjjal sport vagy klasszikus változatban 38mm, 42mm-es méretben!

 

Apple Watch kínálatunk: Apple Watch okosóráink