Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Galaxy S Osztály

Rendezés:
Nézet:A SAMSUNG GALAXY S OSZTÁLY - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!


Samsung innováció, Galaxy S menürendszer, Bixby rutin automatizáció, széleskörű kamera testreszabás és minőség, iparágvezető kijelzőminőség, DEX szoftver a számítógépen való megjelenítéshez.

Csak néhány kulcsfontosságú tulajdonság, mely megkülönbözteti a mindenkori Samsung Galaxy S osztályt az összes többi okostelefontól!
GALAXY S OSZTÁLY VÁLTOZATAI:


- GALAXY S és S+ : Évről évre rengetegen várják az aktuális Galaxy S széria kisebb tagjait, hiszen remek ár/érték arányaival kiváló csúcskészülék szinonímái. Az utóbbi években szinte csak az ultrazoom kamera hiánya az amiért cserébe nagyságrendekkel kedvezőbb áron szerezheted be kedvenc gyártód top szériás okostelefonjait

- GALAXY S ULTRA : Az utóbbi években bevezetett ULTRA jelölés elsősorban az akár Hold fotózásra is alkalmassá tett ultrazoom kamerára utal. Természetesen ezen kívül megnövelt kijelző, a legerősebbre hangolt processzor, mindenre amire csak egy Samsung Galaxy S okostelefon lehet képes!

- GALAXY S FE : FAN EDITION, mert minden benne van amitől a Samsungért milliók rajonganak, ugyanakkor nagyon kedvező árcédulán hozzájuthatsz kedvenc Samsung Galaxy S okostelefonodhoz. Általában egy generációval régebbi technika és a még mindig remek kamerarendszer bőségesen elegendő szinte mindenki számára! Ha nem ragaszkodsz a legújabb újdonságokhoz de annál jobban a pénzedhez, ne is keress tovább!