Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Sony okostelefonok

 

 

Rendezés:
Nézet:

Miért válasszak Sony okostelefont?

 

 

Bravia engine, Walkman zenelejátszó, Cybershot kamera applikáció, Quickshare megosztás, hogy csak néhány tipikusan „Sony-ra jellemző” fejlesztést említsünk. Rengeteg kutatás, szabadalom, és az iparágban sok-sok más márkájú készülékben is használt kamera érzékelő jelenti azt a biztos hátteret, amivel egy Sony okostelefon vásárlásával biztosan nem lő mellé az ember.


 

Sony PS4 játékkonzol tulajdonosoknak külön érdekesség: az Xperia XZ2 és XZ1 termékcsaládnál, az XZ Premium, X, Z3, Z4 és Z5 sorozatú készülékeken van lehetőség akár a játékok folytatására, a lakás bármely pontján a mobiltelefon segítségével!

 

Mindenki értékelheti azonban az egyszerű felépítésű menürendszert, a parádésan könnyű tartalommegosztás lehetőségeket, a STAMINA akkumulátor kímélő módot, és felsőbb kategóriákban a profi fényképezőgép beállítási lehetőségeket.

 

 

 

Kellemes kezdőszett: Sony Xperia H3311 Xperia L2; Sony Xperia F3211 XA Ultra 

Apró készülék erős tartalommal: Sony Xperia H8324 XZ2 Compact

 

Haladóknak ajánljuk: Sony Xperia XZ F8331 32 GB; Sony Xperia H4113 XA2 32GB; Sony Xperia H4213 XA2 Ultra 32GB; Sony Xperia G8231 XZs 32GB

 

Ha komoly teljesítményre van szükség: Sony G8341 Xperia XZ1 Sony G8142 Xperia XZ Premium ; Sony H8226 Xperia XZ2