Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Vezetéknélküli egér

Vezetéknélküli egér Beviteli eszközök
Rendezés:
Nézet:
Vezetéknélküli egerek.
 

Bármilyen jellegű számítástechnikai termékkekkel kapcsolatos kérdésével keressen bennünket!    Milyen vezeték nélküli egeret vegyek?


- Méret és kialakítás: válasszunk a kezünkhöz illőt! A kényelmes használathoz elengedhetetlen a megfelelően kézbesimuló egérméret. Balkezeseknek célszerű lehet szimetrikus kialakítást választani. Notebookhoz válasszunk inkább kisméretű, notebook táskában is könnyen elférő rágcsálót!

- Optikai vagy Lézer? Szerencsére ma már kikoptak az elkoszolódó régi görgős egerek a kínálatból. Az Optikai egerek rendszerint kevésbé érzékenyek az egérpad textúrájára, de igénylik a szilárd felületet. A lézeres egereg alkalmasabbak lehetnek a nagyobb felbontóképességük révén tervezésre, grafikai munkához, illetve nagy pontosságot igénylő játékokhoz. Egyenetlen felületen is működnek, de a pontosság kihasználásához elengedhetetlen a jó minőségű egérpad.

- DPI: ez jó nekem? A Dot Per Inch az egerek felbontóképességét jelöli. Minél nagyobb ez a szám, annál pontosabban lehet mozgatni az egérkurzort mely grafikusoknak, és játékosoknak elengedhetetlen. Általános felhasználásra szinte bármilyen egér megfelelő, de kis területen használja az egeret, annak hasznos lehet a magasabb DPI. Szerencsére ez az érték a legtöbb közép vagy felső kategóriás egérnél tetszés szerint állítható egy gombbal, így válthatunk az épp használt programoknak megfelelően.

- Játékokhoz Gamer egér! Rendszerint a Gamer Billentyűzetekhez hasonlóan figyelemfelkeltőbb dizájn, nem ritkán világító gombok jellemzik. A gyors reakcióidőt csak a felsőbb kategóriák tudják teljesíteni, ezért olcsóbb ársávban célszerűbb vezetékes egeret vásárolni erre a célra!