Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Hálózati eszközök

Hálózati eszközök [PRODUCT]
Switch Switch
A SWITCH olyan számítógépes hálózati elosztó egység, amely lehetővé teszi a ROUTER-től távolabb eső vagy több számítógép UTP kábeles hálózatba kötését.
USB WIFI kulcs (stick) USB WIFI kulcs (stick)
USB Wifi stick. Wifi képessé tehető vele régebbi laptop, vagy asztali számítógép
WIFI jelerősítő WIFI jelerősítő
Wifi jelerősítő és továbbító eszközök.
WIFI Router WIFI Router
A lakás vagy iroda több wifi képes eszközét tudja zavaró kábelek nélkül összekötni (PC, Notebook, NAS, Smart TV, Media Streamer, okostelefon
Bármilyen jellegű számítástechnikai termékkekkel kapcsolatos kérdésével keressen bennünket! 

 

HÁLÓZATI ESZKÖZÖK:

- Routerek (vezetékes útválasztó, mely kezeli az internetszolgáltatótól érkező kapcsolatot, és elosztja a többi eszköz felé az internetet, illetve kezeli az eszközök közötti kapcsolatot)

- Wifi Routerek (Vezeték nélküli útválasztó, mely a hagyományos routerek funkcióin túl képes Wifi hálózat létrehozására és kezelésére)

- Wifi Range Extender (Vezetéknélküli hálózat jelerősítésére és kiterjesztésére használható eszköz)

- USB Wifi Stick (Egy pendrájvhoz hasonló kis eszköz mely wifi képessé teheti régi laptopunkat, vagy asztali számítógépünket)

- Switch (Számítógépes hálózati kapcsoló/elosztó doboz, amivel a vezetékes hálózati eszközeink között teremthetünk kapcsolatot, és tovább oszthatjuk az internet kapcsolatunkat. Hasznos ha a Routernek nincs elegendő számítógépes hálózati csatlakozója, vagy ha a routertől távolabb szeretnénk tovább osztani a kábeles hálózatot eszközeink között.)