Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Szerviz

Folyton lemerül?

Pont akkor nem tudod felhívni a gyermeked, amikor a legjobban aggódsz érte? Vagy éppen úton vagy egy fontos üzleti találkozóra, de nem éred el a partnered?


Telefonod nagymértékben megkönnyíti a szervezést, de csak is akkor, ha megfelelően működik. Az akkumulátorok a legyártást követően folyamatosan vesztenek kapacitásukból, amely végül megnehezíti a használatot és megbízhatatlanná teszi a készüléket. Ne várd meg, hogy kedvenc okos készüléked hátráltassa az életed, cserélj akkumulátort és hárítsd el könnyedén a problémákat.

 

 Leejtetted? Összetört?

Biztosan Te is gyakran rohansz, telefonod pedig kapkodva igyekszel táskádba vagy zsebedbe helyezni. Azonban elég egy rossz mozdulat és készüléked azonnal a földön landol. Ha szerencséd van, csak apróbb karcolások jelzik a balesetet, de rosszabb esetben a telefon kijelzője bánja. A betört kijelző azonban teljesen megfoszt a felhasználói élménytől, és élvezhetetlenné teszi az okoskészülék funkcióit. Ha megtörtént a baj válaszd a VIP Phone profi és gyors szervizét. Rövid határidővel vállaljuk a javítást és kizárólag gyári alkatrészekkel dolgozunk, hogy a legjobb minőséget és megbízhatóságot kapd!

 

 Bebiztosítanád?

Régóta vágysz rá és végre a kezedben fogod? Legyél bármilyen körültekintő is a baj pillanatok alatt megtörténhet, és kedvenced használhatatlanná válik. Köss biztosítást új készülékedre és készülj fel az olyan lehetőségekre is, mint a rablás, tűzkár, vízkár, kezelési hibából adódó problémák és külső események mechanikus hatásai. Tovább >>>

 


 

Szerviztippek:

#1 A lítium-ion vagy li-polymer akkumulátorok egyáltalán nem igénylik a teljes feltöltést – sem az első bekapcsolás előtti első töltésnél, sem utána. Fontos viszont, hogy ne maradjon teljes töltés után a készülék a hálózatra dugva! Egy egész estés töltés után valóban nyugodtabban indul az ember útnak. De minél többször és minél hosszabb időn át van teljes töltöttségen az akkumulátor, annál kevésbé tartja a kapacitását hosszabb távon. Ez nem túltöltés - mert ez ellen védve van szinte minden ma kapható készülék - hanem elhasználódás.

 

 

#2 Beázott, vízbe ejtett telefont a lehető legrövidebb időn belül szervizbe kell juttatni! Rizsbe tenni, hajszárítóval szárítani és a hasonló "műveleteket" el kell felejteni, sajnos nem javít a helyzeten, sőt, van hogy rosszabb lesz! Mindig kezeljük fenntartással, hogy egy készülék IPxx szabvány szerint mérsékelten vízálló! A legtöbb gyártó terméke laborkörülmények között végzett tesztekben valóban megfelel bizonyos követelményeknek, de a tapasztalat szerint a gyakorlatban ez ritkán teljesül. Rengeteg beázott készülékkel találkozunk munkánk során, mert a felhasználó például víz alatt fotózott vele, mondván "a reklámban is így hirdették". Sajnos beázás esetén ez garanciavesztéssel jár! Hasonló eredménnyel jár, ha az ütésálló készülék burkolata vagy kijelzője betörik. A strapa-telefonok csak mérsékelten védettek a fizikai behatásoktól, sokkal masszívabb felépítésük van, mint egy elől-hátul üveg csúcstelefonnak, de ettől még nem törhetetlenek! 

 

 

 

#3 A legtöbb rendszer-gyorsító és memória tisztító alkalmazás semmit sem ér a gyakorlatban! Nagyon szép grafikákkal mutatja hány százalékot vagy megabyte-ot szabadított fel "ebből-abből", de javarészt ez csak látszat. Mivel ezek a programok folyamatosan futnak a háttérben, így tovább lassítják a készülékedet, ráadásként még az akkut is kellően leterhelik, így hamarabb lemerül a telefonod!

 

 

Az elvégzett javításokra is van garancia?

Természetesen, minden fizetős kereteken belül cserélt alkatrészre 1 hónap garanciát vállalunk, kivétel ez alól a fődarab, avagy alaplap, melyre 3 hónap a garancia! Garanciaidőn belül cserélt bármilyen alkatrész esetén a szervizben töltött idővel hosszabbodik a jótállás!

 

Gyors, pontos, precíz szervizre vagy tanácsadásra van szükséged?


Hívj most: 06 70 930 4404

Amennyiben hívásodat azonnal nem tudjuk fogadni, munkatársunk vissza fog hívni, vagy válaszd email elérhetőségünket:  info@vip-phone.hu címen

 

Címünk: 1138 Budapest, Váci út 136/c. (Üzletünkben)

Hétfő-Péntek: 10:00 - 18:00

Szombaton és vasárnap: zárva