Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Tabletek

Tabletek

A mai világban lassan már elképzelhetetlenek a mindennapok tabletek nélkül. Már nem csak a szórakoztatóiparban van jelen ez a nagyon hasznos kis készülék. Olvasson tovább, és ismerje meg a tabletek rövid történetét és hogy milyen típusok elérhetőek boltunkban!

Mik is azok a tabletek?

A tablet, vagy más néven táblagép, egy hordozható számítógép, melyet először a Microsoft mutatott be 2001-ben nagyobb közönség előtt. Már ez előtt is voltak próbálkozások, de azok nem kaptak nagyobb rivaldafényt. Mivel a bemutatott termék nem hozott nagy sikert, háttérbe szorult a nagy gyártóknál a fejlesztése, de 2010-ben az Apple piacra dobta az iPad-et, amely hatalmas sikert aratott a nagyszerű marketingkampánynak köszönhetően. A siker után a többi techóriás is elkezdte a saját táblagépe fejlesztését. Ma már rengeteg eszköz közül válogathatunk, de az alapelv ugyan az maradt, a telefonoknál nagyobb felületen élvezni az audiovizuális tartalmakat. Méretük általában 7 és 14 hüvelyk közötti, akkumulátoruk pedig akár 12 órát is kibírhatnak folyamatos használat mellett.

 

Mivel rendelkezik egy átlagos tablet?

Olyan érzés használni egy táblagépet, mint egy hatalmas mobilt. Elsősorban a szórakoztatásra használják, de már az orvostudományban és az oktatásban látnak fantáziát a tablet gyártók. A tabletek nem rendelkeznek fizikai billentyűzettel (de lehet hozzájuk kapcsolni, USB-n keresztül, vagy akár vezeték nélkül is), színes kijelzőjük van, vezeték nélkül tudnak a hálózatra kapcsolódni, vagyis Wi-Fi-vel rendelkeznek, található rajtuk USB port, és lehet rajtuk internetezni, filmet nézni, játszani, beszélgetni, képeket, videót készíteni és tanulni.

 

Mit találhat meg nálunk?

Rendkívül hasznos szerkezet, könnyebb, mint egy laptop, egyszerűbben lehet hordozni, és az ára is jóval kedvezőbb. A VIP-Phone-nál több típusból is válogathat, kínálatunkban megtalál Apple, Huawei és Samsung márkájú tableteket. Mindegyik nagyon jó minőségű, megbízható. A fejlett szűrő segítségével, biztosan megtalálja az igényeit legjobban kielégítő tabletet. Ha mégsem találta volna meg, amit keres, akkor kérjük, nézzen vissza később boltunkba, mivel készletünk folyamatosan frissül.