Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Apple tablet

Rendezés:
Nézet:

Miért vásároljak Apple iPad-et?

 

 

 

Steve Jobs az egykori cégalapító és vezető az egyik legfontosabb terméknek tekintette az iPhone után az iPad megjelenését. Célja egy könnyen kezelhető, elsősorban internetes tartalomfogyasztásra optimalizált, kényelmes videolejátszást lehetővé tévő eszköz megalkotása volt, mely egy új terméktípust teremtett, a Tabletet.

 

 

Könnyen és kényelmesen vezérelhető érintésérzékeny kijelző, kis súly, emiatt képes kiváltani az iPad akár teljes mértékben egy notebookot. Internetezésen túl sok zenész és grafikus használ iPad-et alkotásra, munkára is.

 

Az iPhone-on méltán népszerű iOS operációs rendszert futtató iPad-ek képesek a telefonos programok futtatására, de sok kifejezetten nagyobb képernyőmérethez írt alkalmazás, és hasznos profi kiegészítő is vásárolható hozzájuk mint a billentyűzetes tok, vagy érintésérzékeny ceruza (iPad Pro és iPad 2018 modellekhez).

 

 

 

 

Profi belépőszint: Apple iPad 9.7 (2018)

 

iPad Pro csúcsgépek: Apple iPad Pro (2017)

 

Hasznos kiegészítők: Apple billentyűzetes tokApple PencilKapcsolódó kép