Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

MFI Kábelek

Mivel sokan olyan tartozékot keresnek amely nem tesz kárt az Apple termékekben illetve bizalmatlanok más gyártók tartozékaival szemben, ezért az ő figyelmükbe szeretnénk ajánlani az MFI kábeleket!

Mi is az az MFI?

Az MFi  Certificate jelzéssel ellátott termékek azok amelyeknek át kellett mennie egy szigorú minőségellenőrzésen, ezáltal pedig megkapták az Apple-től a jóváhagyást. A minőséget több területen is ellenőrzik, többek közt a kábel anyagminőségére is odafigyelnek másrészt olyan technológiát használ a kábel gyártója amit az Apple előzetesen szigorúan ellenőrzött.
Emiatt pedig normál körülmények között a kábel nem tehet kárt az Apple termékekben és az Apple is támogatni fogja a következő szoftverfrissítéskor is.
További előnyei, hogy a készülék nem károsodik, a kábel adott esetben nem megy tönkre olyan könnyen, a készülék nem forrósodik fel, illetve a kábel megfelelően illeszkedik.

Rendezés:
Nézet: