Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

OKOSOTTHON

Okostelefonról vagy tabletről, kényelmesen vezérelhető okoseszközök, amelyek kényelmesebbé teszik az otthona felügyeletét. Tegye egyszerűbbé a mindennapokat, olyan okoseszközökkel amelyek megkönnyíthetik a háztartást és segíthetnek időt spórolni, akár egy nehéz munkanap után, vagy lehetővé teszik a gyorsabb készülődést reggelente. 
APPLE HOME KIT APPLE HOME KIT
Az okoseszközök lehetővé teszik a lámpa bekapcsolását, a termosztát beállítását, egyéb eszközök vezérlését iPhone-ról, iPad-ről, iPod Touch-ról, Apple Watch-ról vagy Mac gépről, Apple TV-ről. Az eszközök vezérléséhez olyan készülék szükséges amelyen min. iOS 11 fut.
XIAOMI HOME KIT XIAOMI HOME KIT
Azoknak, akik szeretnének belekóstolni az okosotthonok világába. Kezelje otthonát egyszerűen WIFI-ről vagy mobilnetről távolról. A Xiaomi okos eszközeinek működtetéséhez elengedhetetlen a Mi Home applikáció, amelynek segítségével lehet a készülékeket kezelni. Az alkalmazás Android 4.0 vagy annál újabb, illetve iOS 7 vagy annál újabb rendszert futtató eszközre tölthető le. Regisztrálhat Mi fiókkal de akár Google vagy Facebook fiókkal is. Az otthon, a beállításokat követően átnevezhető, hozzáadhat vagy akár törölhet szobákat. Az “Automation” lapon az összes korábban beprogramozott feladatot elérheti, a "Profil" fül alatt pedig a személyes adatait találja, illetve itt érhető el a Bluetooth gateway. Szabályokat adhat meg illetve kezelheti őket.