Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Paraméterek

WIFI kapcsolat sebessége: 300+900 Mbit/s (AC 1200)
WAN kapcsolat sebessége: 1000 Mbit/s

Adatlap-miert-valasszon

TP-LINK DECO M4 AC1200 OKOS OTTHON MESH WI-FI RENDSZER (3DB-OS KÉSZLET)

Ár:
60.990 Ft (48.024 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: TP-LINK
Cikkszám: pc-195892
Raktárkészlet 1: 3-5 munkanap

Leírás

WIFI jelerősítő TP-LINK DECO M4 AC1200 OKOS OTTHON MESH WI-FI RENDSZER (3DB-OS KÉSZLET) 

    A Deco egy egységes rendszer otthonának teljes lefedettsége érdekében, mely felszámolja a gyenge jelminőségű pontokat lakásában.
   
A fejlett Deco Mesh technológiával az eszközök öszehangolt működése egy egységes otthoni hálózatot alkot. A készülékek automatikusan és fennakadás mentesen átkapcsolnak a Deco-k között mikor ön valamelyiktől eltávolodva egy másik Deco közelébe lép a kliens eszközzel.

    A Deco M4 3-pack (EU) csomagja 3 db egységet tartalmaz, amelyek akár 372m2 területet is képesek lefedni. Amennyiben ez mégsem elegendő, egyszerűen adjunk hozzá még több Deco-t, hogy növeljük a lefedett területet.

    A Deco M4 gyors és stabil csatlakozást tesz lehetővé akár 1167 Mbps sebességgel, és kompatibilis a legtöbb modemmel és internet szolgáltatóval.
    A Deco képes kezelni akár a legkomolyabb hálózati forgalmat is, így akár több mint 100 eszköz számra képes fennakadásmentes internet elérést biztosítani.
    A szülői felügyelet opció korlátozza az interneten töltött időt és blokkolja a nem megfelelő weboldalakat az gyermekek számára készített egyedi profilok szerint.
    A telepítés könnyebb, mint valaha, a Deco alkalmazás segíti Önt a beállításban.

Soha Nem Tapasztalt Wi-Fi Élmény
A Deco M4 a TP-Link Mesh technológia a legjobb megoldás otthona teljes Wi-Fi lefedettségéhez. Az egységek egymás közti zökkenőmentes kommunikációja teszi lehetővé az eddigiekhez nem hasonlítható hálózati élményt.

Teljes Lefedettség
Számolja fel a gyenge lefedettségű területeket otthonában. A Deco biztosítja a stabil kapcsolatot. Több lefedettséget szeretne? Egyszerűen adjon hozzá egy másik Deco-t.

Fennakadásmentes Roaming Az Egész Otthonában
A Deco egységek egy egységes hálózatot alkotnak. A Deco M4 egységei közötti átkapcsolás gyors és folyamatos. Az eszközök észrevétlen kapcsolnak át amint az egyiktől távolodik és a másikhoz közeledik a kliens eszközzel.

Nincs Több Pufferelés
Belefáradt a véget nem érő töltőképernyőkbe? Az klienseszközök állandóan növekvő sávszélesség igénye miatt Önnek szüksége van egy olyan hálózatra mely megtud felelni az elvárásoknak. A 802.11ac vezeték nélküli technológia háromszor nagyobb sebességet tesz lehetővé mint a korábbi generációs routerek. A Deco több mint 100 eszköz számára biztosítja a fennakadásmentes kapcsolatot

2 az 1-ben: Router És Hozzáférési Pont
A Deco M4-ben számos rugalmas funkció elérhető mely lehetővé teszi, hogy az eszköz routerként vagy hozzáférési pontként üzemeljen.

Wi-Fi Könnyedén
App-alapú telepítés: A Deco M4 telepítése gyors és egyszerű. Töltse le a Deco alkalmazást, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Egyszerű kezelés
Kezelje Deco eszközeit telefonos alkalmazás segítségével akár távolról. Felügyelheti a csatlakoztatott eszközöket. Kezelheti az eszköz prioritást vagy vendéghálózat beállításait és még sok más opciót.

Hangvezérlés
Párosítsa Alexa-val a Deco M4 vezérlését így egyszerű hangutasításokkal tehet módosításokat. Élvezze a kényelmes életet.

Hatékony Szülői Felügyelet
A könnyen kezelhető szülői felügyelet segít, hogy biztonságban tudhassa gyermekeit az online térben.

    Felhasználói profilok

    Hozzon létre egy profilt minden családtag számára, továbbá hozzon létre egyéni időkorlátokat és időzített hozzáférést.

A Deco Eszközök Mind Kompatibilisek Egymással.
A Deco M4 minden más Deco modellel kompatibilis. Bővítse a Mesh Wi-Fi lefedettséget
bármikor egyszerűen egy Deco hozzáadásával.

 • Wireless szabvány :
  IEEE 802.11 ac/n/a 5 GHz, IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
   
 • 10/100/1000 LAN port :
  1 db
   
 • Dual Band :
  Igen
   
 • Gibabit WAN :
  1
   
 • Wireless sebesség :
  1200 Mbps
   
 • QoS sávszélesség menedzsment :
  Igen
   
 • Wifi titkosítás :
  WPA-PSK/WPA2-PSK
   
 • Vendég hálózat :
  Igen

   

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!